Lejligheder og rækkehuse med alt hvad du har brug for

92 bæredygtige boliger i Ørestad Syd.

Åbent Hus holdes om søndagen fra kl. 12 - 12.30 på Robert Jacobsens Vej 24, 4. sal, lejl. nr. 2
 

Til børnefamilier og andre livsnydere.

Ressourcerækkerne ligger perfekt placeret i Ørestad Syd – Københavns nye, dynamiske bydel, som for alvor slår tonen an, når det handler om, hvordan hovedstaden skal udvikle sig i fremtiden. Her får du fred og ro og skøn natur lige uden for døren – uden at give køb på storbyens mange muligheder.

Ørestad Syd er en helt ny bydel, som tilgodeser den moderne byboers behov

En grønnere hverdag i et dejligt nabolag.

I Ressourcerækkerne bor du ikke bare i en lækker, moderne lejebolig, hvor upcycling og bæredygtighed danner selve fundamentet for byggeriet. Du bor også i et nabolag, hvor børnene trygt kan løbe og lege med alle de andre fra kvarteret.

Alt inden for rækkevidde.

Når du slår dig ned i Ørestad Syd, har du kort vej til alt. Her er masser af arbejdspladser, gode skoler, børnehaver, vuggestuer og gymnasium. Københavns Universitet og IT-Universitetet. Royal Arena, Koncerthuset og DR Byen. Bella Center og det verdensberømte byggeri 8TALLET. Og ikke mindst det enorme naturområde Kalvebod Fælled med et væld af muligheder for fritidsaktiviteter, hvad enten du er til løb, cykling eller leg i det fri.

”Vi ville gerne tæt på naturen, men uden at flytte væk fra byen. Den kombination fandt vi i Ørestad Syd”.

Michael, 38 år, beboer i Ørestad Syd

Til singlen og storbyfamilien.

Ørestad Syd er ikke bare perfekt for børnefamilien, som søger et trygt og rart nabolag med masser af legekammerater, gode naboer, skoler og fritidsaktiviteter. Den er også optimal for singlen og jer uden børn, som vil nyde livet, den smukke natur, musikoplevelserne i Royal Arena eller shopping i Field’s.

Hvis du vil ind til byen, hopper du bare på Metroen – så er du fremme på under 15 minutter.

 

Kom til åbent hus

Sweet-Homes holder individuelle fremvisninger

Vi holder personlige fremvisninger