Udlejer.

Det er NREP og AG Gruppen, der sammen står bag opførelsen og udlejningen af Ressourcerækkerne. Ressourcerækkerne er bare ét ud af flere ejendomme som de to selskaber opfører og udlejer i et fælles selskab. Se øvrige lejemål her:

Om NREP.

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og de er en af de bedst performende i branchen. P.t. forvalter de aktiver for cirka 25 milliarder DKK og har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Læs mere om NREP her.

Om AG Gruppen.

AG Gruppen er projektudvikler og totalentreprenør som siden 1986 har udviklet nye bydele, boliger og erhverv. Virksomheden udvikler ejerboliger, lejeboliger og almene boliger, styrer byggeriet undervejs og står for overdragelsen til de nye beboere. Udgangspunktet er altid det samme: At skabe attraktive boliger – bygget til mennesker og skabt med omtanke.

AG Gruppen er en AAA rated virksomhed som har udviklet næsten 7000 boliger og er en vigtig aktør i branchen, med fokus på udvikling af bæredygtige løsninger, der rækker ud i fremtiden.

Læs mere om AG Gruppen her.