92 bæredygtige boliger i Ørestad Syd

Glæden ved at dyrke dine egne tomater – på taget.

Kom til åbent hus
 

Grønne boliger med det hele og lidt til.

Værsgo. Her er 92 dejlige lejeboliger, hvor æstetik, moderne bekvemmelighed og bæredygtighed går op i en højere enhed. Her er intet overladt til tilfældighederne. De unikke facader er skabt af genanvendte mursten fra bl.a. Carlsbergs historiske bygninger og upcyclet træ fra Metro-byggeriet. Sådan er Ressourcerækkerne med til at skåne verden for en pæn portion CO2 – og får samtidig en helt særlig karakter, som giver ejendommen masser af sjæl.

Vinkel 1
Vinkel 2

Ressourcerækkernes rækkehuse.

Ressourcerækkernes rækkehuse har alt, hvad en moderne storbyfamilie drømmer om. Her får du nemlig din helt egen tagterrasse med eget taghavehus og plads til at dyrke grøntsager såvel som fællesskabet. Du får tre eller fire soveværelser, to badeværelser, stort køkken-alrum og god plads til kontor, krea-rum, el.lign. Men det stopper ikke her. Via trappen i entreen kommer du nemlig ned i dit rummelige bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, plads til cykler, opbevaring, osv. Og direkte adgang til fælles P-kælder, hvor du kan leje en plads lige uden for døren.

Taghaverne forbindes af en svævende gangbro over gårdrummet; skabt af et upcyclet betonelement fra en nedrevet fabrik på Amager.

Ressourcerækkernes lejligheder.

Ressourcerækkernes lejligheder har god plads til alle. Både singlen, parret og familier med børn. Fra de hyggelige, lyse 2-værelses til de store, åbne 5-værelses. Og unikke penthouselejligheder med privat tagterrasse og masser af muligheder. Uanset hvad du vælger, får du et hjem, hvor der er kælet for detaljen, lysindfaldet og pladsudnyttelsen. Og adgang til fælles tagterrasse og et fantastisk, grønt gårdmiljø med rig mulighed for udeliv, leg og fællesskab med naboerne.

”De inkluderende fællesarealer i gårdrummet Og kolonihaverne på taget skaber rekreative Og levende oaser i storbyen, som både øger Livsglæden og styrker fællesskabet."

Anders Lendager, CEO og grundlægger, Lendager Group

Fra historisk bryggeri til bæredygtig bolig.

Nybyggeri kan normalt godt føles, som om der mangler noget ”sjæl”. Atmosfære er ofte noget, der først kommer med tiden. I Ressourcerækkerne er det heldigvis lidt anderledes. Her er der masser af sjæl, liv og varme allerede fra første dag. Vi har nemlig ikke bare valgt de traditionelle, masseproducerede byggematerialer, men derimod materialer, som fortæller en historie. Fra de genbrugte mursten fra bl.a. Carlsberg Bryggerierne til upcyclede træmaterialer fra Københavns Metro-byggeri.

Dinesen offcuts by lendager.

Lendager Up har udviklet en gulvtype af overskydende træ fra Dinesens produktion – træ der ellers ville være endt som affald. I 2016 blev der registreret over 400.000 tons træaffald i Danmark. Det tal ønsker vi at reducere – til glæde for dig og de kommende generationer.

Når funktionalitet og førsteklasses arkitektur går hånd i hånd med grøn bevidsthed.

 

Åbent hus af holdes ikke i øjeblikket grundet omstændighederne og myndighedernes anbefaling.

Sweet-Homes holder individuelle fremvisninger

Vi holder personlige fremvisninger